Jak omezit plýtvání potravinami
Řešení

Věděli jste, že vyhodíme 1/3 veškerého jídla, které kupujeme?
Co kdybyste proměnili tento odpad na chutné jídlo?
Je možné vyhnout se plýtvání potravinami?
Náš odpad lze rozdělit do tří kategorií: kterému je možné zamezit, nezbytný odpad a potenciálně zpracovatelný odpad.
Snížení plýtvání potravinami
61% odpadu je možné se vyhnout - jídlo, které by mohlo být snězeno, pokud by s ním bylo nakládáno lépe,
19% odpadu se nevyhneme - věci jako čajové sáčky nebo kuřecí kosti.
Recepty ke snížení plýtvání potravinami
20% odpadu by bylo možné využít. Patří sem bramborové slupky, stonky brokolice, odřezky, listy atd.
Mohou být konzumovány a užívány, pokud jsou správně připraveny.
Byl tento článek užitečný?
Související články
- Po použití vaření Sous Vide vytéká z trouby voda po otevření dvířek
- Trouba zobrazuje chybové hlášení C1, C2, C3, C4
- Trouba s otočným voličem se nespustí
- Trouba zobrazuje chybový kód (F a číslo)
- Hodiny trouby blikají
- Trouba vyhazuje pojistky
- Jak vyčistit přední panel / dvířka trouby z nerezové oceli?
- Uvnitř trouby, ve dveřích trouby, mezi skleněnými panely se shromažďuje kondenzace / voda / vlhkost
- Jak používat Steamify v troubě SteamPro? (video)
- Tajemství dokonalosti je Sous-Vide!